Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ a megfelelőbb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Ezek a fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználók
oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes adatokat. A "Rendben" gombra kattintva elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt Adatkezelési Tájékoztatónkban talál. Bővebben >>

Hegyi József: A méz csodája - E-book

2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Bár a méz az egyik legközismertebb méhészeti termék, mégis előfordulnak tévhitek és hamis információk ezzel kapcsolatban. Méhész-természetgyógyászként fontos számomra, hogy a mézzel kapcsolatban is megfelelően tájékoztassam Önt!
2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ebben az összeállításban minden fontos és érdekes információt át szeretnék adni Önnek. Végigvesszük a lényeges tudnivalóit ennek a természeti csodának: kezdve attól, hogy mi is a méz, alapvetően mit tartalmaz, melyek a főbb fajtái – megemlítve a speciális mézeket is-; megnézzük a történetét, a hozzá kapcsolódó érdekességeket, hasznos tippeket és azt, hogy a méhek pontosan hogyan állítják elő; illetve tisztázzuk a kristályosodással és hamisítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket is. Tartson velem!


Tartalom:

1. Ismert és kevésbé ismert alaptudnivalók
2. Az istenek eledele, mézvadászok zsákmánya
3. Amiből sok van a mézben
4. A tökéletes arány
5. Hogyan készítik a méhek a mézet?
6. Hogyan ismerhetjük fel a hamisított mézet?
7. Közismert és kevésbé ismert mézfajták
8. Akác-, virág- vagy repceméz? Melyiket miért szeretjük?
9. Így nyerjük ki a mézet a kaptárból – A pergetés
10. Hányféleképpen használhatjuk fel a mézet?
11. Hogyan alkalmazhatjuk a mézet a szépségápolásban?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Ebben az összeállításban minden fontos és érdekes információt át szeretnék adni Önnek. Végigvesszük a lényeges tudnivalóit ennek a természeti csodának: kezdve attól, hogy mi is a méz, alapvetően mit tartalmaz, melyek a főbb fajtái – megemlítve a speciális mézeket is-; megnézzük a történetét, a hozzá kapcsolódó érdekességeket, hasznos tippeket és azt, hogy a méhek pontosan hogyan állítják elő; illetve tisztázzuk a kristályosodással és hamisítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket is. Tartson velem!


Tartalom:

1. Ismert és kevésbé ismert alaptudnivalók
2. Az istenek eledele, mézvadászok zsákmánya
3. Amiből sok van a mézben
4. A tökéletes arány
5. Hogyan készítik a méhek a mézet?
6. Hogyan ismerhetjük fel a hamisított mézet?
7. Közismert és kevésbé ismert mézfajták
8. Akác-, virág- vagy repceméz? Melyiket miért szeretjük?
9. Így nyerjük ki a mézet a kaptárból – A pergetés
10. Hányféleképpen használhatjuk fel a mézet?
11. Hogyan alkalmazhatjuk a mézet a szépségápolásban?